biljna apoteka biomed sarajevo
Biljne apoteke

Biljna apoteka “Biomed” Sarajevo

Biljna apoteka BIOMED je smještena u sarajevskom naselju Grbavica, na adresi Grbavička do br. 95. Nalazimo se na prometnoj lokaciji, odmah preko puta Konzuma, a iza zelene pijace.

Raspolažemo velikim asortimanom bilja i biljnih proizvoda. Pored biljnih preparata,  naša biljna apoteka raspolaže i asortimanom čajeva, medova, kapi, eteričnih ulja, naša ponuda je bogata i dodacima prehrani.

Birali smo najbolje proizvođače dodataka prehrani, pa tako u našem asortimanu možete pronaći proizvode vodećih proizvođača iz Danske, Švedske, Španije i Italije,

Naša misija je zdrav pacijent bez upotrebe hemije. Želimo da preventivno djelujemo na zdravlje naših pacijenata, te tako ih svakodnevno putem naših društvenih mreža edukujemo i savjetujemo. Posjetite našu biljnu apoteku i uvjerite se u naš kvalitet i ljubaznost.

Dostava na adresu:

Imamo mogućnost dostave na kućnu adresu na sve lokacije unutar Bosne i Hercegovine. Cijena dostave je 6,00 KM, bez obzira na količinu naručenih proizvoda. Plaćate pouzećem, nakon što preuzmete svoju pošiljku.

Adresa: Grbavička do br. 95, Sarajevo
Broj telefona: 060 3469 777
Web stranica: https://biomed.ba
Email: info@biomed.ba
Facebook stranica: https://www.facebook.com/biomedsarajevo
Instagram profil: https://www.instagram.com/biomedbiljnaapoteka/