Novosti

Počeo sa radom portal ZdravaPriroda.info

Dragi čitatelji,

Želimo Vas obavijestiti da je dana 07.09.2020. godine počeo sa radom portal ZdravaPriroda.info, koji ima za cilj da na jednom mjestu pronađete informacije kako sačuvati svoje zdravlje uz pomoć prirode. Nastojat ćemo propagirati zdravi način života, i životne navike koje će vam omogućiti duročno i temeljito zdravlje organizma.

Nije nam cilj da zamijenimo bilo kakvog ljekara, ili bilo kakav ljekarski nalaz, nego nam je cilj da uz pomoć kvalitetne literature pišemo kvalitetne tekstove koji će vam omogućiti jesnu i preciznu informisanost.

Kada dođete na naš portal imat ćete tu svakodnevno sve veći broj vijesti iz zdravlja, savjeta, recepata kako da nešto napravite kod kuće koje će vam pomoći u određenim problemima.

Trudit ćemo se da što je moguće češće objavljujemo kvalitetan sadržaj, jer kako smo gore naveli, cilj nam je kvalitetan sadržaj, a ne količina objavljenog sadržaja.

Želimo Vam da uživate na našem web portalu, i ako budete imali bilo kakvih pitanja budite slobodni da nam se obratite na mail: info@zdravapriroda.info

Zdravi pozdrav!