Zdravlje

Kako prirodno regulisati povišeni šećer

Povišeni šećer u krvi je bolest sa kojom se susreću sve generacije ljudi. Kada su rezultati razočaravajući, vaš ljekar će vas pitati želite li pokrenuti inzulinsku terapiju, ili ćete Vi pokušati prirodnu dijetu za smanjenje razine šećera u krvi.

Mnogi su se uspjeli izliječiti i održati normalnu razinu šećera u krvi, koristeći ovaj prirodni lijek.

Sastojci:

– Hren korijen, srednje veličine ( oko 20 cm dug, širok 2 cm )
– Jedan češanj češnjaka
– 2 bezalkoholna piva (ukupna količina 1l.)
– 2 dl. Jabučnog octa

Priprema:

Nakon što operete korijen hrena nekoliko puta ostavite da odstoji 15-20 minuta u vodi u kojoj ste dodali šalicu jabučnog octa. Nemojte ga guliti, nasjeckajte sitno ili samljite. Zajedno sa sitno sjeckanim češnjakom stavite ih u veću staklenu posudu i prelijte pivom. Zatvorite staklenku i spremiti ga na 10-tak dana na tamnom i hladnom mjestu (NE u hladnjak). Zatim ga možete početi konzumirati na sljedeći način:

Konzumiranje:

– Prva dva dana, dvije žličice tri puta dnevno.
– Nadalje koristiti jednu žlicu tri putadnevno.
– Liječenje traje jedan mjesec.

Pored ovoga , trebali biste piti 150 ml vode zobene kaše, 4 puta dnevno, pravilno raspoređenim vremenskim rasponima. Evo kako je pripremiti: 50 g. zobenog brašna kuhati na laganoj vatri 15 minuta, zatim ostavite da odstoji 1 sat.

Nakon toga procijedite vodu kroz gazu, i vaš napitak je spreman za konzumaciju. Bilo bi dobro da sa ovim napitkom počnete i ranije, obzirom da lijek sa pivom trebate čekati 10-tak dana.